Van -30 graden naar 54: deze acht expeditieleden nemen de uitdaging aan in 'De Expeditie: NamibiŽ'

vrijdag 19 april 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Na het doorstaan van de ijzige kou van Groenland, wagen acht nieuwe expeditieleden zich aan de hitte van NamibiŽ. Ze steken een heus stukje niemandsland te voet over langs nooit eerder gebruikte paden en met een loodzware woestijnkar.

Ex-doelman Frank Boeckx, acteurs Willem De Schryver, Janne Desmet en Tom Van Dyck, tv- en radiomaker Linde Merckpoel, presentatrice, actrice en zangeres Nathalie Meskens, advocaat Omar Souidi en radio- en online host Flo Windey storten zich op een uitdagende reis door de oudste en ruigste woestijn op aarde: de Namib-woestijn in Namibië.


Expeditieleiders Henk-Jan Geel (op de foto) en Koen De Leeuw die er beiden ook in Groenland bij waren, begeleiden de groep.

'De Expeditie: Namibië' wordt een tocht onder de genadeloze zon waarbij temperaturen kunnen oplopen tot 54°C.

De hitte in Namibië vormt niet alleen een fysiek gevaar voor de expeditieleden, maar ook mentaal worden ze zwaar op de proef gesteld tijdens deze extreme tocht. Te midden van uitgestrekte woestijnlandschappen en reusachtige duinen worden ze geconfronteerd met hun eigen grenzen en die van de groep. Terwijl ze onvergetelijke momenten beleven, sluiten ze innige vriendschappen, delen ze ervaringen, zoeken ze hun limieten op en verleggen ze grenzen. Kortom, het wordt een once in a lifetime ervaring voor alle deelnemers.

Wordt Namibië net zo’n rollercoaster als Groenland? Wordt het even zwaar? En haalt iedereen de finish…?

De startdatum van 'De Expeditie: Namibië' op Play4 wordt later meegedeeld.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers