Verrassing op '30 jaar Familie Feest': Jacky Lafon kruipt nog eens in de huid van 'tante Rita'

dinsdag 31 mei 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Het '30 jaar Familie Feest' blijft de verrassingen aan elkaar rijgen. Na muzikale gasten Willy Sommers en CAMILLE wordt er nog een derde opmerkelijke naam aan de gastenlijst toegevoegd. Dat is die van Jacky Lafon, die jarenlang het iconische personage Rita Van den Bossche neerzette.

Jacky zei 'Familie' in 2015 vaarwel, haar personage Rita koos voor een nieuw leven op een cruiseschip. Die cruise onderbreekt ze nu met veel plezier voor een onvergetelijk gastoptreden op zaterdag 17 september in de Lotto Arena.


Jacky Lafon: 'Het '30 jaar Familie Feest' wordt een heel groot, gezellig familiefeest. Daar móet Rita gewoon bij zijn. Voor zo’n gelegenheid komt ze graag even van haar schip. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met de cast en de fans een gigantisch feest van te maken, boordevol nostalgie. Ik drink alvast een glaasje op '30 jaar Familie' en wie weet doet Rita dat ook in de Lotto Arena (lacht).'

Op het '30 jaar Familie Feest' zal 'tante Rita' dus voor het eerst herenigd worden met haar familie. Voor welk spektakel die comeback zal zorgen blijft een verrassing. Al zullen humor, ontroering en nostalgie nooit ver weg zijn. Tickets zijn te verkrijgen op 30jaarfamiliefeest.be.


 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers