Verzot op Kerstmis? VTM zoekt jou!

dinsdag 2 augustus 2022

Kijk je er nu al naar uit om je kerstboom te zetten? Versier je je huis en voortuin elk jar met lichtjes en opblaasbare kerstmannen? Tover je met kerst en onnavolgbaar 7-gangenmenu op tafel? En ben je al een week op voorhand bezig met het vullen van de kalkoen?

Kijk je er nu al naar uit om je kerstboom te zetten? Versier je je huis en voortuin elk jar met lichtjes en opblaasbare kerstmannen?
Tover je met kerst en onnavolgbaar 7-gangenmenu op tafel?
En ben je al een week op voorhand bezig met het vullen van de kalkoen?
Maak je van pakjestijd elk jaar weer een waar spektakel?
En ken je de tekst van So This Is Christmas volledig it het hoofd?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Want voor een nieuw tv-programma zoeken we mensen die verzot zijn op Kerstmis. Enthousiaste kerstfanaten voor wie het kerstfeest het feest van het jaar is.
Schrijf je nu in, samen met je kerstpartner in crime. Je lief, je zoon of dochter, je oma, je beste vriendin, je buurman of je collega. lemand die net als jou helemaal verslingerd is aan kerst.
Doe het nu. En beleef je beste kerst ooit.


Maak je van pakjestijd elk jaar weer een waar spektakel? En ken je de tekst van So This Is Christmas volledig it het hoofd? Dan is VTM op zoek naar jou! Want voor een nieuw tv-programma zoekt de zender mensen die verzot zijn op Kerstmis. Enthousiaste kerstfanaten voor wie het kerstfeest het feest van het jaar is.

Schrijf je HIER in, samen met je kerstpartner in crime. Je lief, je zoon of dochter, je oma, je beste vriendin, je buurman of je collega. lemand die net als jou helemaal verslingerd is aan kerst. Doe het nu. En beleef je beste kerst ooit.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers