Vrijdag nieuw op VTM: 'Billie vs. Benjamin'

donderdag 29 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Meteen na 'The Voice van Vlaanderen' zijn kijkers op vrijdag voortaan getuige van een bijzonder liefdesverhaal in 'Billie vs Benjamin'. De reeks start op 30 september om 21.50 uur met een dubbele aflevering.

VTM sluit zo voor het eerst in de geschiedenis haar vrijdagavond af met straffe fictie van eigen bodem.


Hoe verzoenbaar zijn politieke verschillen als je van elkaar houdt? In 'Billie vs Benjamin' ontdekt de VTM-kijker de dubieuze liefdesrelatie tussen de linkse ‘trut’ Billie en de rechtse 'lul' Benjamin. De liefde tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden. Charlotte Timmers en Ward Kerremans nemen de hoofdrollen van Billie en Benjamin voor hun rekening. Jeroen Perceval vertolkt Tommie, de beste vriend van Benjamin en Joke Emmers speelt Marie, de beste vriendin van Billie. Ook zij zijn niet op hun mondje gevallen en lijken niet in het liefdesverhaal te geloven.

'Billie vs. Benjamin', vanaf vrijdag 30 september om 21.50 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers