VTM-collega's wuiven Staf Coppens uit bij vertrek naar Zweden

dinsdag 6 oktober 2020
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Staf Coppens is samen met zijn vrouw Monique, zoon Beau en dochter Nora met de mobilhome vertrokken richting Zweden. Dat kondigde hij zelf aan via Instagram. Het gezin jaagt hun grote droom na en verhuist naar daar om een camping te openen midden in de natuur.

VTM-collega’s Laura Tesoro, Kürt Rogiers, Karen Damen, Niels Destadsbader, Lieve Scheire, Ruth Beeckmans, Stef Wauters, Nathalie Meskens, Andy Peelman, Jens Dendoncker, Sean Dhondt, Freek Braeckman, Birgit Van Mol, Axel Daeseleire, Vincent Fierens & Sam De Bruyn, Dina Tersago, Guga Baúl en An Lemmens lieten Staf niet zomaar vertrekken en bezorgden hem nog een persoonlijke boodschap.


Bekijk hier de volledige video:


Jens Dendoncker zit in zak en as na Stafs afscheid: 'Het begon bij fase 1, ontkenning. Ik dacht dat Zweden een dorpje in de Kempen was. Ondertussen zit ik in fase 4: ik ga u zo missen.' Ruth Beeckmans overspoelt het gezin met mooie woorden: 'Jullie zijn zo een top familie. Droom die grote droom van jullie!' Guga Baúl geeft Staf en zijn gezin één duidelijk advies: 'Luister naar Marc Van Ranst en blijf in uw kot!' En Niels Destadsbader legt zich letterlijk 'neer' bij het nieuws. Enkele onder hen reserveerden ook al hun plekje op 'Camping Cöppens'.

Staf en zijn gezin openen volgend voorjaar hun camping in Zweden. Ondanks de verhuis, blijft Staf programma’s maken voor VTM. In het programma met de werktitel 'Camping Cöppens', dat in de loop van 2021 te zien zal zijn bij VTM, deelt hij zijn verhuis naar Zweden met de kijker. Daarnaast blijft Staf in de toekomst ook andere VTM-programma’s maken met broer Mathias Coppens.


Lees ook:
Staf Coppens verhuist naar Zweden - VIDEO

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers