VTM GO pakt uit met deze VTM GO SHORTIES

woensdag 24 augustus 2022
Foto: VTM GO - © DPG Media 2022

Wat gebeurt er als je op 20-jarige leeftijd de grootste popster van Vlaanderen wordt? In korte afleveringen gaat de kijker mee on the road en ontdekt die het drukke leven van de jonge superster Camille Dhont.

Van zingen in de huiskamer als 6-jarige kleuter tot optreden als een échte superster in een uitverkochte Lotto Arena.


'Ik Ben Camille' - later dit najaar, check de trailer


'Security Checkers' - later dit najaar
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx ontdekten al dat de security-maatregelen niet overal waterdicht zijn. Waar lukt het hen deze keer om ongemerkt binnen te breken?

'Steffi & Gerben #deleven' - later dit najaar
Online creators Gerben en Steffi zitten nog steeds samen op kot in Gent. Hoe bevalt het studentenleven? Wat schaft de pot? Heerst er voldoende discipline? De kijker ontdekt het verloop van hun nieuwe leven in de realityreeks Gerben & Steffi.

'The Voice Comeback Stage' - later dit najaar
Ook dit seizoen gaat Laura Tesoro in de exclusieve spin-off 'The Voice Comeback Stage' op zoek naar twee ruwe diamanten die de andere vier coaches over het hoofd hebben gezien. Als vijfde coach kijkt ze backstage mee en selecteert ze in de Blind Auditions, de Knockouts en de Battles talenten die een tweede kans verdienen. Die kandidaten moeten zich opnieuw bewijzen met als ultieme doel een ticket voor de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen'.

'Drop Off' - later dit najaar
Gerben Tuerlinckx en Arno The Kid trekken opnieuw op avontuur. Ze worden gedropt op een voor hen onbekende bestemming in Europa en krijgen 10 dagen de tijd om terug te keren naar huis, al liftend en zonder geld. Bereiken ze op tijd het thuisfront?

'Stien & Simon Pop-Up' - later dit najaar
Hoe start je op jonge leeftijd een eigen zaak? Stien en Simon openen op 15 september hun eigen pop-up winkel in Gent, in een pand dat ze hebben gewonnen. Van schilderen tot wifi installeren en van events organiseren tot dozen inpakken en versturen, alles doen ze zelf. Bovendien gaan ze samen op kot om van daaruit hun onderneming te leiden.

'Vloglab' - later dit najaar
Muziek, bedrog, verdriet, jaloezie, maar gelukkig ook veel liefde. Met hun vlogcamera in de hand nemen de vloggers iedereen opnieuw mee in hun jonge, turbulente leven.

'H3L' - vanaf 1/9
De tweeling Tess en Thomas zijn nieuw in klas H3L en dat is niet altijd even makkelijk. Pesten, verliefd zijn, groepsdruk, afgewezen worden... Ze ervaren de struggles van elke andere 16-jarige. Vinden ze uiteindelijk hun plaatsje in de klas of wordt dit een heel moeilijk schooljaar?

'Familie Files' - later dit najaar
Jamie-Lee Six duikt in het rijke archief van 'Familie' en blikt samen met 10 personages terug op enkele iconische momenten. Meer dan ooit worden het heden en verleden van 'Familie' met elkaar verbonden.

Dit ontdek je dit najaar bij VTM GO: Lees ook:
Dit zijn de guilty pleasures bij VTM 2
Ontdek hier de najaarsprogramma's bij VTM
Muzikale spelshow 'I Can See Your Voice' terug met nieuw spelelement

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers