VTM-kijkers kiezen zelf meest memorabele muziekmoment in 'De 20 van 2020'

woensdag 23 december 2020

Muziek zet aan tot vieren, maakt gelukkig en brengt troost. Niets beters dus dan dit bijzondere jaar op donderdag 31 december af te sluiten met een dosis muziek en dat doet VTM die dag om 22.45 uur met 'De 20 van 2020'.

In het programma worden de 20 muzikale hoogtepunten van het afgelopen jaar uit heel wat VTM-programma's als 'The Masked Singer', 'The Voice' en 'Liefde voor Muziek' getoond. De volgorde van de top 20 kunnen de VTM-kijkers vanaf nu zélf bepalen door te stemmen op de drie voor hun meest memorabele muziekmomenten via vtm.be.


Daarnaast kan iedereen op oudejaarsavond, donderdag 31 december, ook live zijn wensen en boodschappen voor familie en vrienden insturen via Facebook en Twitter met de hashtag #vtm2021. Die worden dan getoond tijdens 'De 20 van 2020' bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers