VTM zoekt bestuurders met unieke gepersonaliseerde nummerplaat

donderdag 28 mei 2020

Gisteren werd in Gentbrugge een auto met de nummerplaat 'COVID-19' gespot. Al snel ontstond de vraag: wie is de persoon achter deze nummerplaat? En waarom heeft hij of zij die plaat gekozen? Het houdt de Vlaming duidelijk bezig!

En net vandaag, donderdag 28 mei, lanceert VTM een oproep voor een nieuw programma waarin de zender op zoek gaat naar de mensen en verhalen achter gepersonaliseerde nummerplaten.


Want deze bestuurder is niet de enige met een unieke, gepersonaliseerde nummerplaat. Er rijden er in België maar liefst 45.000 rond. Op autostrades, in parkings, op landweggetjes en kruispunten: ze springen meteen in het oog. En dan komen al snel de vragen: waarom die plaat, wat is het verhaal en wie is de bestuurder erachter?

Heb je zelf zo’n gepersonaliseerde nummerplaat? Stuur vanaf nu je verhaal in via VTM.be.

Wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

 

Persbericht DPG Media - VTM
http://www.VTM.be
Meer artikels over VTM

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers