Wie vindt de liefde en wie strandt alleen in 'Gestrand op Honeymoon Island'?

maandag 24 april 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

In 'Gestrand op Honeymoon Island' worden belangrijke liefdesknopen doorgehakt. De koppels staan opnieuw op de pier waar hun waanzinnige liefdesavontuur met een idyllische huwelijksceremonie begon.

Wie geeft daar na een pittig avontuur opnieuw het jawoord en vindt de ware liefde? Tussen welke koppels overleeft de liefde niet en wie keert alleen huiswaarts? Vonken worden vuur en cupido doet zijn werk, maar er worden ook pijnlijke beslissingen genomen en harten gebroken.


Op het onbewoonde eiland van Koen en Eva fladderden de vlinders in het rond, al donderden de tortelduifjes met tijd en stond van hun roze wolk. Nu hun honeymoon ten einde loopt, slaat de twijfel opnieuw toe.


Singles die van avontuur houden en die op een onbewoond eiland de ware liefde willen zoeken, kunnen zich via vtm.be inschrijven voor een nieuw seizoen van 'Gestrand op Honeymoon Island'.

'Gestrand op Honeymoon Island', dinsdag 25 april om 21.50 uur bij VTM 2.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers