Winnend duo vierde en laatste battle in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

donderdag 16 april 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

De vriendinnen Anne-Sophie en Mira waren vol stress en spanning aan de battle begonnen. Het was vooral Anne-Sophie die af en toe de focus verloor: 'Ofwel worden het tranen van blijdschap, ofwel worden het tranen van verdriet, maar tranen komen er sowieso', voorspelde ze.

Hun dessert werd als perfect omschreven door de sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin, en de gastjury Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe en Anne-Sophie Breysem. De ontlading bij de dames was dan ook enorm groot wanneer zij hun punten kregen: met een score van 45 punten op 60 scoren Anne-Sophie en Mira ook de hoogste score in deze battle-fase nadat ze in de 'Mijn Keuken'-fase eveneens de hoogste punten behaalden van alle duo’s met 92 op 100.


Charlot en Charlotte moesten de duimen leggen met een score van 32 op 60.

'Ik had zo’n slecht gevoel in de vorige fase, maar dat we dat op deze manier kunnen rechttrekken en op zo’n manier kunnen afsluiten, dan ben ik echt tevreden', aldus Charlot.
'Van de tien duo’s schieten er nu nog vier over, dat is op zich al een zotte prestatie en nu is het gewoon vlammen', glundert een opgeluchte Anne-Sophie.

Punten van de jury:

- voor Mira en Anne-Sophie:
Loïc 8, Piet 7, Anne-Sophie 7, Sofie 8, Marcelo 7, Sergio 8 = 45/60
- voor Charlot en Charlotte:
Loïc 6, Piet 6, Anne-Sophie 4, Sofie 6, Marcelo 5, Sergio 5 = 32/60

Deze vier hobbykokduo’s krijgen dus binnenkort de kans om een eigen pop-up restaurant te openen in de volgende fase van het programma, de 'Mijn Restaurant'-fase: de tweeling Deborah en Jasmina (30/60), vriendinnen Mira en Anne-Sophie (45/60), het koppel Lorenzo en Ayse (41/60) en papa Pino en dochter Claudia (43/60).

De opnames van deze fase worden omwille van de maatregelen rond het coronavirus later ingepland en uitgezonden.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers