Wordt Niels Destadsbader redder van 'F.C. De Kampioenen'?

zaterdag 18 september 2021

Het Nieuwsblad publiceert dit weekend een uitgebreid interview met actrice Ann 'Doortje' Tuts naar aanleiding van haar rol als ambulancier in de nieuwe fictiereeks 'Onder Vuur'. En daar doet ze wel een heel opvallende uitspraak.

In het interview vraagt de journalist of Vlaanderen Doortje ooit nog gaat terugzien. Waarop Ann Tuts prompt antwoordt: 'Nieuwe afleveringen van 'De Kampioenen' komen er wellicht niet meer, na de dood van Johny Voners. Tenzij het 'De Kampioenen 2.0' wordt. Je weet nooit wat Niels Destadsbader nog in zijn sjakos heeft steken.'


Pardon? Niels Destadsbader? Behoort een reboot van 'F.C. De Kampioenen' onder zijn impuls tot de overeenkomst die hij sinds kort heeft met de VRT? Of is het alleen maar wishful thinking? De toekomst zal het uitwijzen.

Fans kunnen intussen nog altijd van Doortje genieten in de herhalingen van 'F.C. De Kampioenen' en dus ook als moederkloek en ambulancier Noelle in 'Onder Vuur'.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Eén herhaalt 'FC De Kampioenen' opnieuw vanaf de eerste aflevering
'Onder Vuur' met Louis Talpe en Lien De Graeve in première op Eén
Niels Destadsbader ruilt VTM opnieuw voor de VRT: 'Heel veel goesting in dit nieuw avontuur'
Niels Destadsbader naar de VRT! Wat met het 2de seizoen van 'The Masked Singer'?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers