Yoko verdwijnt even uit 'Familie'

donderdag 21 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Kijkers zagen woensdag hoe Yoko vertrok uit het appartement van Jan na haar breuk met Cédric. Het personage, gespeeld door actrice Cyra Gwynth, verdwijnt hiermee uit 'Familie'. Al is dat niet definitief.

De 'Familie'-fans moeten nog niet direct wanhopen. Hun geliefde Yoko stapt niet voorgoed het café en de seri uit. De exit van Yoko is tijdelijk en gebeurde op vraag van Cyra Gwynth zelf. Ze nam even een pauze en trok voor twee maanden naar de Filipijnen. Dat vertelt ze zelf in Het Laatste Nieuws.


'Ik heb er mijn familie bezocht, maar ook opgetreden, getalenteerde artiesten ontmoet en deelgenomen aan studiosessies. Ondertussen sta ik al opnieuw op de set. Mijn personage verdwijnt dus niet definitief uit de serie. De kijker zal me zelfs geen twee maanden moeten missen', aldus Cyra Gwynth in Het Laatste Nieuws.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers