Zanger Metejoor gaat meedoen aan 'Dancing with the Stars'

vrijdag 22 oktober 2021

Het gaat hard voor zanger Metejoor. Niet alleen kondigt hij een nieuw album aan, de Kempenaar gaat ook deelnemen aan 'Dancing with the Stars' op Play4. Hij vervoegt daarmee eerder aangekondigde kandidaten zoals Maksim Stojanac en Olympisch kampioene Nina Derwael.

De astronomen onder ons hadden het wellicht al zien aankomen: Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, danst mee in het nieuwe seizoen van 'Dancing With The Stars' dit najaar op Play4. Dat maakte hij vandaag zelf bekend, samen met het nieuws van zijn nieuwe single én debuutalbum. Zal hij zijn podiumervaring kunnen doortrekken op de dansvloer of wordt hij eerder een vallende ster? Zijn danspartner is Margot Weeda, die de voorbije twee seizoenen al danste met Fabrizio en Michaël Pas.



Metejoor is ondertussen al het vierde bekende gezicht dat op het podium zal schitteren en dat doet hij alvast naast Nina Derwael, Maksim Stojanac en Lotte Vanwezemael. De overige kandidaten worden later bekendgemaakt.

Metejoor: 'Ik zou nooit zelf solliciteren voor 'Dancing With The Stars'. Ik kan niét dansen en ik wilde dat ook niet leren. Maar mijn debuutalbum staat in het teken van 'durven en doen'. En voilà. Ik wil die boodschap verspreiden en door deel te nemen aan 'Dancing With The Stars' ga ik volledig uit mijn comfortzone. Ik hoef niet eens te winnen, maar doe dit eerder voor mezelf: hoe ver kan ik mezelf pushen en waar ligt mijn grens. En ik ben héél benieuwd waar die ligt. Ik gaf vroeger trouwens aerobics-lessen in fitnesscentra en ik dàcht dat dat dansen was. Niet dus. Ik ben zo stijf en houterig. Het is bijna confronterend.'

'Dancing with the Stars' is later dit najaar te zien op Play4.


Lees ook:
Nina Derwael kijkt uit naar 'Dancing With The Stars': 'Ik zei meteen ja!'
Lotte Vanwezemael dit najaar in 'Dancing with the Stars'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers