Zo maakt nieuwkomer Ninalotte Roose haar intrede in 'Familie'

woensdag 15 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Na Loes Van den Heuvel en Toon Hens doet vanavond nog een nieuw personage haar intrede in 'Familie'. Ninalotte Roose kruipt in de huid van Aurélie, een jonge en eerder introverte studente die het leven van Louise (Charlotte Sieben) binnendringt.

De twee ontmoeten elkaar voor het eerst op het studentenkot en voelen meteen een klik. Bekijk de eerste beelden van Ninalotte Roose in Familie hier in preview:De West-Vlaamse Ninalotte Roose is model en actrice en schitterde al in de reeks '2DEZIT' en de film 'Bittersweet Sixteen'. In 'Familie' zal voor de kijkers al snel duidelijk worden dat haar personage Aurélie met problemen worstelt. Ze wordt na de breuk met haar vriendje door hem gestalkt en blijkt ook tekenen van fysieke agressie te vertonen. Aurélie is voor hem op de vlucht en zoekt hulp bij Louise, die zich over haar ontfermt. Wat Louise nog niet weet, is dat haar leven hierdoor drastisch zal veranderen.

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.


Lees ook:
Een week vol nieuwe gezichten in 'Familie'
Kijkcijfers: donderdag 26 januari 2023
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers