Zo nam Ketnet definitief afscheid van de cast van #LikeMe : 'Ik zing merci'

zondag 21 januari 2024
Foto: Ketnet - © VRT 2024

Eerder deze maand namen duizenden fans in het Sportpaleis afscheid van #LikeMe. Zo valt het doek over een van de populairste Ketnet-reeksen. Dat kon de zender niet zomer laten passeren. Tijdens 'Het Gala van de Gouden K's' kreeg de cast een gepast eerbetoon.

Na 4 seizoenen en meer dan 100 covers van Vlaamse klassiekers is het over en uit voor #LikeME. Een megasucces in de recente VRT-geschiedenis. De serie werd op zeer korte tijd immens populair. Voor toptalenten  Pommelien Thijs en Camille Dhont was de serie zelfs het begin van een succesvolle solocarrière.

Een serie die Ketnet overstijgt. Vrijwel meteen bij de eerste uitzending in januari 2019. De sleutel van het succes zijn de welgekende covers van Vlaamse klassiekers. Het zorgde voor een instantsucces bij jong én oud.

En met die covers verwerkt in de titelsong werd de hoofdcast van #LikeMe afgelopen zaterdag tijdens 'Het Gala van de Gouden K's' definitief uitgezwaaid. Merci #LikeMe klonk het in het Sportpaleis. Herbekijk het optreden hieronder:  

 


Lees ook:
Pommelien Thijs grote winnaar van 'Het Gala van de Gouden K's'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers