Dossier - De Michael Jackson-oorlog

Michael Jackson (foto: VT4)

Met 'My Name Is Michael Jackson' en 'Move Like Michael Jackson' pakken SBS 6 en RTL 4 dit voorjaar uit met grote shows rond de bedroefde 'king of pop'. Dat de twee shows er op het zelfde moment komen, zorgt voor de nodige spanning tussen de beide zenders. Lees er alles over in dit dossier.

Timor exclusief verbonden aan 'Move Like Michael Jackson'

Het is SBS 6 gelukt om de Nederlandse danser Timor Steffens exclusief te strikken voor de enige echte zoektocht naar de beste danser met Michael Jackson-moves. Ondanks zijn drukke werkzaamheden in LA zal Timor net als Jermaine Jackson en choreograaf Lavelle Smith Jr een speciale rol vervullen in het nieuwe programma 'Move Like Michael Jackson'. De winnaar van dit programma treedt op tijdens het officiële memorial concert van de onlangs overleden popicoon. 'Move Like Michael Jackson' is komend voorjaar iedere zaterdagavond bij SBS 6 te zien.

Lees meer

Jackson-oorlog: RTL 4 haalt nu ook real life soap van The Jacksons binnen

Na het binnenhalen van de zeer gewilde rechten van de bioscoophit vol Michael Jackson beelden ‘This Is It’ heeft RTL 4 nu ook de rechten gekocht van de real life serie ‘The Jacksons: A Family Dynasty’. Deze unieke reeks schets in acht indrukwekkende afleveringen een beeld van het persoonlijke en professionele leven van de vier broers van Michael Jackson, Jackie, Jermaine, Tito en Marlon.

Lees meer

Ook NCRV op zoek naar 'nieuwe' Michael Jackson

De NCRV komt al in december met een programma dat op zoek gaat naar een imitator van de overleden popster Michael Jackson. SBS en RTL kruisen pas in 2010 de degens met elk hun Michael Jackson-talentenjacht.

Lees meer

SBS en RTL in de clinch rond Michael Jackson-shows

Na de oorlog rond de ijsshows van enkele jaren geleden gaan RTL 4 en SBS 6 opnieuw met elkaar in de clinch. Enkele ogenblikken nadat RTL 4 de nieuwe show rond Michael Jackson aankondigde, registreerde concurrent SBS 6 de url van de RTL-programmatitel. De nieuwe show is een doorn in het oog van SBS 6 die eerder al grote zaterdagavondshow aankondigde waarin de overleden Michael Jackson centraal staat.

Lees meer

Ook RTL 4 komt met show rond Michael Jackson

Nadat eerder SBS 6 al aankondigde dat er in 2010 een zaterdagavondshow komt rond de overleden Michael Jackson, staat een gelijkaardig project in de steigers bij RTL 4. Samen met de Vlaamse zender vtm maakt RTL 4 in 2010 de show 'Mijn Naam is Michael' (werktitel). Lees meer

'Move Like Michael Jackson' in voorjaar 2010 bij SBS 6

SBS 6 zendt in het voorjaar van 2010 het spiksplinternieuwe programma 'Move Like Michael Jackson' uit. In dit programma gaan we op zoek naar de ultieme danser met Michael Jackson-moves. Michaels broer Jermaine Jackson en choreograaf Lavelle Smith Junior maken beiden deel uit van de jury. De winnaar mag optreden tijdens het memorial concert van de onlangs overleden popicoon. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers