Netflix start met opnames van 'Bad Boa's' met Jandino Asporaat en Werner Kolf

maandag 17 juni 2024
Foto: © Netflix 2024

Bereid je voor op een hilarisch en spannend avontuur in het hart van Rotterdam Zuid. Netflix is begonnen met de productie van de komediefilm 'Bad Boa's', waarin Jandino Asporaat en Werner Kolf de hoofdrollen vertolken.

Naast Asporaat en Kolf maken ook Mark Rietman, Teun Kuilboer, Victoria Koblenko, Yannick Jozefzoon, Nazmiye Oral en Ferdi Stofmeel deel uit van de cast. De film is naar verwachting in 2025 op Netflix te zien.


'Bad Boa’s'
In 'Bad Boa's' wordt Ramon (Jandino Asporaat), een toegewijde boa die zijn Rotterdamse buurt met liefde veiliger wil maken, gekoppeld aan Jack (Werner Kolf), een roekeloze ex-rechercheur die na een incident tijdelijk bij de boa’s is geplaatst. Wanneer deze tegenpolen moeten samenwerken, ontdekken ze na verloop van tijd dat ze meer met elkaar in gemeen hebben dan verwacht. Het verlies van een dierbare door moord. Terwijl Ramon en Jack zich ontpoppen tot ware Bad Boa’s, zetten ze alles op alles om de dader te achterhalen, wat leidt tot een aantal grote ontdekkingen.

Cast & Crew

Cast: De sterrencast bestaat onder andere uit: Jandino Asporaat, Werner Kolf, Mark Rietman, Florence Vos Weeda, Juliette van Ardenne, Ferdi Stofmeel, Teun Kuilboer,  Daniël Kolf, Victoria Koblenko, Romana Vrede, Yannick Jozefzoon, Nazmiye Oral, Phi Nguyen, Rian Gerritsen en Richard Groenendijk
Regisseur: Gonzalo Fernández Carmona
Producenten: Maarten Swart, Kenneth Asporaat
Schrijvers: Thomas van der Ree, Joost Reijmers en Kenneth Asporaat.
Productiebedrijven: Kaap Holland Film, Het Huis van Asporaat

'Bad Boa's' is in 2025 wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Wie zijn de bewoners en ondernemers die de Wallen kleur geven? Pim is raamexploitant en checkt de sekswerkers in. Samen met zijn collega Edson doet hij een ronde langs zijn ramen. De uit Afghanistan gevluchte Syar staat als eigenaar van een bruine kroeg iedere avond op zijn eigen bar André Hazes-nummers te zingen. Joey en Rosa wonen in een steeg waar mensen hun fietsen dumpen, drugs gebruiken en zelfs poepen. Kylie werkt in een seksshop op de Wallen en viert haar verjaardag op een fetisjfeest. De 78-jarige Lida struint een paar keer per week haar favoriete buurtje van Amsterdam af, op zoek naar gezelligheid en vertier.

'Bij ons op de Wallen', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers