Netflix start met opnames van 'Bad Boa's' met Jandino Asporaat en Werner Kolf

maandag 17 juni 2024
Foto: © Netflix 2024

Bereid je voor op een hilarisch en spannend avontuur in het hart van Rotterdam Zuid. Netflix is begonnen met de productie van de komediefilm 'Bad Boa's', waarin Jandino Asporaat en Werner Kolf de hoofdrollen vertolken.

Naast Asporaat en Kolf maken ook Mark Rietman, Teun Kuilboer, Victoria Koblenko, Yannick Jozefzoon, Nazmiye Oral en Ferdi Stofmeel deel uit van de cast. De film is naar verwachting in 2025 op Netflix te zien.


'Bad Boa’s'
In 'Bad Boa's' wordt Ramon (Jandino Asporaat), een toegewijde boa die zijn Rotterdamse buurt met liefde veiliger wil maken, gekoppeld aan Jack (Werner Kolf), een roekeloze ex-rechercheur die na een incident tijdelijk bij de boa’s is geplaatst. Wanneer deze tegenpolen moeten samenwerken, ontdekken ze na verloop van tijd dat ze meer met elkaar in gemeen hebben dan verwacht. Het verlies van een dierbare door moord. Terwijl Ramon en Jack zich ontpoppen tot ware Bad Boa’s, zetten ze alles op alles om de dader te achterhalen, wat leidt tot een aantal grote ontdekkingen.

Cast & Crew

Cast: De sterrencast bestaat onder andere uit: Jandino Asporaat, Werner Kolf, Mark Rietman, Florence Vos Weeda, Juliette van Ardenne, Ferdi Stofmeel, Teun Kuilboer,  Daniël Kolf, Victoria Koblenko, Romana Vrede, Yannick Jozefzoon, Nazmiye Oral, Phi Nguyen, Rian Gerritsen en Richard Groenendijk
Regisseur: Gonzalo Fernández Carmona
Producenten: Maarten Swart, Kenneth Asporaat
Schrijvers: Thomas van der Ree, Joost Reijmers en Kenneth Asporaat.
Productiebedrijven: Kaap Holland Film, Het Huis van Asporaat

'Bad Boa's' is in 2025 wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers