3 redenen om nu al af te tellen naar de nieuwe Netflix Original 'Sky Rojo'

vrijdag 12 maart 2021

Ook zo benieuwd naar de start van de gloednieuwe Netflix-serie 'Sky Rojo', van de makers van 'La Casa De Papel'. Donkere humor, een gezonde dosis actie en pure adrenaline. Dat is de belofte van 'Sky Rojo', die heel binnenkort wereldwijd in première gaat.

3 redenen op een rij  om nu al af te tellen naar de release van 'Sky Rojo':

1. Sky Rojo is gemaakt door Álex Pina en Esther Martinez, de makers van de razendpopulaire Spaanse Netflix Original 'La Casa de Papel'. De serie sleepte een recordaantal prijzen in de wacht en wist wereldwijd iedereen in te pakken.

2. De serie zit boordevol Spaans acteertalent waaronder de drie leading ladies Verónica Sánchez, Lali Espósito en Yany Prado die samen een hectische en chaotische road trip aanvatten. Maar ook hun mannelijke belagers Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre en Enric Auquer schitteren in 'Sky Rojo'
 
3. 'Sky Rojo' maakt gebruik van een felgekleurde, hyperbolische aesthetic in een mix van genres die de makers "Latin Pulp" hebben genoemd. Het is een actieserie maar ook een roadtrip verhaal, die je op het puntje van je stoel plaatst.


Kan je niet wachten? Check alvast de trailer:


Over 'Sky Rojo'
De protagonisten van 'Sky Rojo', Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) ontvluchten hun huidige bestaan in Las Novias Club op zoek naar vrijheid. Ondertussen worden ze achtervolgd door Romeo (Asier Etxeandia) - hun pooier - en zijn handlangers Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer). De vrouwen vatten samen een hectische en chaotische road trip aan, waarin ze geconfronteerd worden met allerlei mogelijke gevaren en elke seconde hun laatste kan zijn... Hierdoor wordt hun vriendschap steeds hechter en ontdekken ze wat het allerbelangrijkste is: dat ze samen sterk staan om hun leven weer op te bouwen.
 
'Sky Rojo', wereldwijd beschikbaar op Netflix vanaf 19 maart


Lees ook:
Netflix lanceert misdaadserie 'The Serpent' over Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg
Actieserie 'Sky Rojo' van makers van 'La Casa de Papel' binnenkort op Netflix
Documentaire popartiest Snelle staat vanaf 16 april op Netflix

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers