'90 Day Fiance: Happily Ever After' vanaf vrijdag op TLC

donderdag 8 september 2022
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2022

Een nieuw spraakmakend seizoen van '90 Day Fiancé: Happily Ever After' volgt de levens van zeven internationale koppels nadat ze eindelijk getrouwd zijn of op het punt staan dat te doen. Het blijkt niet bij iedereen altijd rozengeur en maneschijn te zijn.

Angela botst met Michael wanneer hij geen visum krijgt en ondertussen Angela heeft geblockt op social media. Hoewel ze zelf inmiddels gevoelens heeft voor een ander wil ze het nog een keer proberen en vliegt ze voor een alles-of-niets- trip naar Nigeria.


Jenny en Summit zijn eindelijk getrouwd in India zonder dat zijn ouders het weten. Maar nu het zover is, lijkt hun leeftijdsverschil toch een probleem te worden.

Ed en Liz staan op het punt te gaan trouwen, maar sluimerende issues over vertrouwen dreigen roet in het eten te gooien.

Het leven van Elizabeth en Andrei lijkt juist helemaal perfect met een kind, een nieuw huis en goede carrièrestappen. Maar dan komen er ineens vragen over zijn green card en dreigt hij terug naar Moldavië te moeten.

Yara kampt met postnatale onzekerheden en heimwee, wat spanning geeft in  haar relatie met Jovi. Ze plant een bezoek naar haar geboorteland Oekraïne, maar precies dan breekt daar de oorlog uit.

Shaeeda heeft strubbelingen met de ex-vrouw van Bilal vanwege de huwelijkse voorwaarden en krijgt ook nog verdrietig nieuws over haar kansen om een baby te krijgen.

En dan is er nog de tumultueuze relatie tussen Kim en de achttien jaar jongere Nigeriaanse rapper Usman. Families aan beide kanten keuren de relatie af en de spanningen lopen op als Usman begint over een tweede vrouw.

'90 Day Fiancé: Happily Ever After', vanaf vrijdag 9 september om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers