'90 Day Fiancé: The Other Way' vanaf vrijdag op TLC

donderdag 22 oktober 2020

Ze zeggen dat liefde geen grenzen kent. En zo denken de stellen uit '90 Day Fiancé: The Other Way' daar ook over. Zij vonden hun grote liefde in een land ver buiten hun vertrouwde Amerika en besluiten daar nu heen te verhuizen om een nieuw leven op te bouwen.

Zoals het rappende model Brittany die haar comfortabele leven achter zich laat om bij haar vriend Amman te zijn in Jordanië. Maar hoe is het om ineens in een andere cultuur te leven, ver weg van je eigen familie en vrienden? En worden ze wel met open armen ontvangen door de aanstaande schoonfamilie?


Jenny had al problemen met de ouders van Summit, maar besluit nu toch terug te keren naar India om bij hem te zijn. Hoe pakt dit uit? Ondertussen geeft Deavan een schokkend ultimatum aan Jihoon. Liefde mag dan wel geen grenzen kennen, het is beslist niet de makkelijkste route naar een geslaagde relatie. Kunnen de koppels deze uitdagingen overwinnen?

'90 Day Fiancé: The Other Way', vanaf vrijdag 23 oktober om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers