'90 Day: The Last Resort' vanaf zaterdag op TLC

vrijdag 1 september 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Vijf koppels van '90 Day Fiancé' zijn het einde nabij en kiezen voor een allerlaatste redmiddel om hun relatie te redden. Ze checken in op een luxe relatie-resort waar ze met de hulp van een team van professionals actief gaan werken aan problemen rondom vertrouwen, seks, jaloezie, woede en intimiteit.

Denk aan heftige groepstherapieën, intense sessies, regressietherapieën naar vorige levens en unieke activiteiten zowel binnen als buiten het resort. Is '90 Day: The Last Resort' hun laatste hoop op een liefdevolle connectie? Kan de zonnige paradijselijke omgeving meewerken om de kou uit hun relaties te halen, of bereikt het door alle openhartigheid en opengereten wonden juist het kookpunt? Een ding is zeker: de verhoudingen tussen de koppels onderling zorgen ook voor de nodige spanningen. Aan het eind van de retraite staat elk koppel voor de keuze: samen verder of elk hun eigen weg gaan.


'90 Day: The Last Resort', vanaf zaterdag 2 september om 20.00 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers