A grave terror is coming: dit zijn de eerste beelden van 'Wednesday'

maandag 6 juni 2022

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van 'Wednesday'. De langverwachte serie van Tim Burton met Jenna Ortega in de hoofdrol verschijnt later dit jaar op Netflix.

Over 'Wednesday'
'Wednesday' is een bovennatuurlijk spannende serie over de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy. In het eerste seizoen volgen we Wednesday terwijl ze haar opkomende paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.



Cast: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Christina Ricci, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers en Joy Sunday
Showrunners en uitvoerend producenten: Al Gough en Miles Millar (Smallville, Into the Badlands)
Regisseur en uitvoerend producent: Tim Burton (Beetlejuice, Edward Scissorhands)

'Wednesday' verschijnt wereldwijd en exclusief op Netflix in 2022.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers