Actiefilm 'Extraction' met Chris Hemsworth vanaf vrijdag op Netflix

donderdag 23 april 2020

Tyler Rake (Chris Hemsworth) is een onverschrokken huursoldaat die niks meer te verliezen heeft. Wanneer de zoon van een gevangen internationale crimineel ontvoerd is, wordt Rake ingeschakeld om hem terug te vinden.

Maar in de krochten van de donkere, duistere onderwereld van wapen- en drugshandelaren verandert de onmogelijke zelfmoordmissie in een levensveranderende ervaring voor Rake en de jongen.



'Extraction', geregisseerd door Sam Hargave, is een thriller vol actie. De film is een productie van AGBO Films en TGIM Films, Inc. Production, geproduceerd door Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Eric Gitter en Peter Schwerin.

Geregisseerd door: Sam Hargrave
Scenario door: Joe Russo
Geproduceerd door: Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Eric Gitter, Peter Schwerin

Cast: Chris Hemsworth, Rudraksh Jaisawl, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi, Priyanshu Painyuli, and David Harbour
Gefilmd in: India, Thailand

'Extraction' is vanaf vrijdag 24 april beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers