Amazon komt met docuserie over voetbalclub Paris Saint-Germain

maandag 2 augustus 2021

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat de vierdelige Amazon Exclusive docuserie over de voetbalclub Paris Saint-Germain, PSG Ô Ville Lumière, 50 Ans De Légende, wereldwijd (behalve in China en het Midden-Oosten) op 10 september beschikbaar zal zijn op Prime Video.

Deze 4-delige docuserie is gecoproduceerd door PSG TV en CAPA, met Manuel Herrero als showrunner, geregisseerd door Benjamin Montel (2 afleveringen) en Sebastian Perez Pezzani (1 aflevering). De docuserie zal fans hun favoriete club laten zien als nooit tevoren, met legendes, huidige spelers en medewerkers die een uniek licht werpen op wat Paris Saint-Germain tot de meest succesvolle voetbalclub van Frankrijk maakt.


Deze docuserie biedt een unieke blik op de club waarbij spelers, coaches en supporters in actie worden gevolgd tijdens de afgelopen twee seizoenen en hun uitdagende reis in Ligue 1 en UEFA Champions League. Het brengt ook inzicht tot hoe ver de club is gekomen sinds de oprichting in 1970 met exclusieve interviews van enkele van de meest iconische spelers uit de vijf decennia van successen. Onder anderen Rai, Zlatan Ibrahimovic, David Beckham, Ronaldinho, Youri Djorkaeff, David Ginola, en Bernard Lama delen hun ervaringen en onvergetelijke momenten bij Paris Saint-Germain.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers