Amazon Prime Video publiceert officiële trailer voor 'Maradona: Blessed Dream'

dinsdag 19 oktober 2021

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer voor de 'Amazon Original Series Maradona: Blessed Dream' gepubliceerd. De biopic serie, die de triomfen en uitdagingen van de legendarische voetballer volgt, gaat op 29 oktober wereldwijd exclusief in première op Amazon Prime Video.

In 'Maradona: Blessed Dream' spelen Nazareno Casero, Juan Palomino en Nicolas Goldschmidt de hoofdrollen. Zij portretteren Diego Armando Maradona gedurende zijn leven en carrière. Van het prille begin in het stadje Fiorito in zijn geboorteland Argentinië, tot zijn carrière bij Barcelona en Napoli, en ten slotte zal de serie zijn belangrijke rol laten zien in het winnen van de Wereldbeker in Mexico in '86 met zijn nationale team. Ook Julieta Cardinali, Laura Esquivel, Mercedes Morán, Pepe Monje en Peter Lanzani spelen een prominente rol in de serie.



De biografische serie is geproduceerd door BTF Media in coproductie met Dhana Media en Latin We. Er werd gefilmd in Argentinië, Spanje, Italië, Uruguay en Mexico. De serie bestaat uit 10 afleveringen van ieder een uur, waarin alle belangrijke momenten uit het leven en de carrière van de legendarische voetbalster worden vastgelegd.

De showrunner en regisseur van de afleveringen die zijn gefilmd in Argentinië, Mexico en Uruguay is Alejandro Aimetta. Hij is ook één van de schrijvers van de serie, naast Guillermo Salmerón en Silvina Olschansky. Roger Gual en Edoardo De Angelis regisseerden afleveringen in respectievelijk Spanje en Italië. De uitvoerende producenten van de serie zijn Francisco Cordero, Liliana Moyano, Mari Urdaneta, Ricardo Coeto en Luis Balaguer.

De biopic serie is exclusief beschikbaar vanaf 29 oktober 2021 op Amazon Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers