'Ant Anstead Master Mechanic' vanaf zondag op Discovery

zaterdag 4 juli 2020

Met een baby in aantocht en een break van het Wheeler Dealer-seizoen heeft autotechnicus Ant Anstead even wat tijd over. Maar stilzitten is aan hem niet besteed.

Dus gebruikt hij de twaalf weken tot de geboorte voor het vervullen van zijn grote droom: het bouwen van een klassieke Alfa 158 racewagen. Hij heeft altijd al zo’n auto willen hebben, maar omdat hij niet de 20 miljoen dollar heeft die zo’n wagen kost, bouwt hij er eentje zelf van allerlei losse onderdelen.


In de 12-delige serie 'Ant Anstead Master Mechanic' zien we hoe hij de auto helemaal vanaf de grond af opbouwt. Te beginnen bij het chassis dat hij haalt uit een vervallen 1952 MG TD. Hij sloopt alles eraf totdat de basis overblijft en dan kan het opbouwen beginnen. Maar is hij niet iets te ambitieus geweest om dit in twaalf weken te willen fiksen? Als blijkt dat hij de mal van de Alfa uit Engeland moet halen en ondertussen ook nog zijn arm blesseert, wordt het allemaal erg krap.

Wat een mini-vakantie had kunnen zijn, wordt nu een klus van dag en nacht werken en ook in het weekend. En waarbij zelfs de filmcrew af en toe moet assisteren. Welke baby zal eerder het licht zien: die in de buik van zijn vrouw of die dekselse snelheidsduivel in zijn werkplaats?

'Ant Anstead Master Mechanic', vanaf zondag 5 juli om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers