Apple TV+ lanceert nieuwe reisserie 'The Reluctant Traveler'

donderdag 23 februari 2023
Foto: © Apple TV+ 2023

Apple TV+ lanceert vrijdag 'The Reluctant Traveler', een nieuwe wereldreisserie gepresenteerd en geproduceerd door Emmy Award-winnaar Eugene Levy ('Schitt's Creek'), op 24 februari 2023 wereldwijd in première gaat.

De serie van acht afleveringen volgt Levy terwijl hij enkele van 's werelds mooiste en meest intrigerende bestemmingen bezoekt in Costa Rica, Finland, Italië, Japan, de Malediven, Portugal, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten, en opmerkelijke hotels en de plaatsen en culturen eromheen verkent.


Levy is zelfverklaard geen typische presentator van een reisprogramma - hij is meestal niet avontuurlijk of bedreven in wereldreizen, maar hij vindt dat de tijd eindelijk rijp is om zijn horizon te verbreden. Levy pakt zijn koffer met enige schroom, maar hoopt dat zijn ervaringen kunnen leiden tot een heel nieuw hoofdstuk in het leven, zelfs als het betekent dat hij een aantal van zijn lang gekoesterde angsten onder ogen moet zien.  Ga met hem mee als hij zich vastgespt voor het ultieme avontuur!

'The Reluctant Traveler' is geproduceerd voor Apple TV+ door Twofour. Naast de hoofdrol, produceert Levy samen met David Brindley.

'The Reluctant Traveler' voegt zich bij een groeiende reeks veelgeprezen en bekroonde docuseries op Apple TV+, waaronder de veelgeprezen documentaireserie 'The Big Conn' over de grootste socialezekerheidsfraude in de geschiedenis; de bekroonde documentaire 'Prehistoric Planet', met de voor een Oscar genomineerde verteller Sir David Attenborough; 'Make or Break', de docuserie over de World Surf League; de met een Emmy Award bekroonde docuserie over woninginrichting 'Home'; de met een Emmy Award bekroonde docuserie over moderne oorlogvoering 'The Line'; de met een Emmy Award bekroonde vierdelige documentaireserie 'They Call Me Magic', over het leven en de carrière van tweevoudig NBA Hall of Famer en cultuuricoon Earvin 'Magic' Johnson; de met een Emmy Award bekroonde docuserie 'Watch the Sound with Mark Ronson'; en de documentaire 'Gutsy', met uitvoerend producenten en presentatoren Hillary en Chelsea Clinton, die ons meenemen op een intieme reis langs de meest bijzondere vrouwen ter wereld.

Apple TV+ biedt eersteklas, meeslepende drama- en komedieseries, speelfilms, baanbrekende documentaires en entertainment voor kinderen en gezinnen, en is op al je favoriete schermen te bekijken. Na de lancering op 1 november 2019 werd Apple TV+ de eerste volledig originele streamingdienst ter wereld, en heeft het sneller dan welke andere streamingdienst ook bij zijn debuut meer originele hits in première gebracht en meer bekroningen ontvangen.

Tot nu toe zijn Apple Original films, documentaires en series bekroond met 299 overwinningen en 1.274 award nominaties, waaronder de multi-Emmy Award-winnende komedie 'Ted Lasso' en de Oscar Best Picture winnaar van dit jaar 'CODA'.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers