Apple TV+ lanceert nieuwe thrillerserie 'Suspicion'

donderdag 3 februari 2022
Foto: © Apple TV+ 2022

Op Apple TV+ kan je vanaf vrijdag 4 februari kijken naar de langverwachte thrillerserie 'Suspicion', die wereldwijd in première gaat op vrijdag 4 februari 2022. Het achtdelige, bloedstollende drama met in de hoofdrol Uma Thurman ('Kill Bill', 'Pulp Fiction'), gaat exclusief in première met de eerste twee afleveringen, gevolgd door een nieuwe aflevering per week, elke vrijdag.

Wanneer de zoon van een prominente Amerikaanse zakenvrouw (Thurman) wordt ontvoerd uit een hotel in New York, valt de verdenking al snel op vier ogenschijnlijk gewone Britse burgers die op de bewuste avond in het hotel waren. Terwijl ze verzeild raken in een trans-Atlantische kat-en-muisrace om de gecombineerde krachten van de National Crime Agency en de FBI te ontwijken om hun onschuld te bewijzen, wordt het duidelijk dat niet iedereen te vertrouwen is. Wie zit er echt achter de mysterieuze ontvoering, en wie is er alleen schuldig aan om op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn?


Naast Uma Thurman bestaat de cast voor 'Suspicion' uit Kunal Nayyar ('The Big Bang Theory'), Noah Emmerich ('The Americans'), Georgina Campbell ('Black Mirror'), Elizabeth Henstridge ('Agents of SHIELD'), Tom Rhys-Harries ('White Lines'), Elyes Gabel ('Scorpion') en Angel Coulby ('Dancing on the Edge').


'Suspicion', vanaf vrijdag 4 februari te zien op Apple TV+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers