Apple TV+ lanceert tweede seizoen van 'Little America'

donderdag 8 december 2022
© Apple Inc. 2020

'Little America' is geÔnspireerd door waargebeurde verhalen uit Vox Media's Epic Magazine en wil de grappige, romantische, oprechte, inspirerende en verrassende verhalen van immigranten uit de hele wereld die in Amerika wonen, delen en vieren.

Geïnspireerd door echte verhalen van immigranten uit de hele wereld die hun Amerikaanse droom nastreven, zal het langverwachte tweede seizoen van 'Little America' optredens bevatten van Phylicia Rashad, Alan S. Kim, Ki Hong Lee en meer.Naast Eisenberg en Heder zijn ook Kumail Nanjiani, Emily V. Gordon, Alan Yang, Natalie Sandy, Joshuah Bearman van Epic Magazine, Joshua Davis en Arthur Spector uitvoerend producent. De serie wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De jonge moeder Isabel Green probeert de familieboerderij te runnen en voor de kinderen te zorgen, terwijl haar echtgenoot aan het front dient. Nanny McPhee, de magische kinderjuf, komt haar te hulp. Ze wil Isabels kinderen en hun twee verwende neefjes, die eveneens op de boerderij logeren, vijf belangrijke levenslessen leren: niet vechten, delen met anderen, behulpzaam zijn, samenwerken en vertrouwen hebben.

'Nanny McPhee and the Big Bang', film uit 2010 met oa. Emma Thompson, om 22.30 uur op Net5.

Dossiers