Apple TV+ lanceert tweede seizoen van 'Little America'

donderdag 8 december 2022
© Apple Inc. 2020

'Little America' is geïnspireerd door waargebeurde verhalen uit Vox Media's Epic Magazine en wil de grappige, romantische, oprechte, inspirerende en verrassende verhalen van immigranten uit de hele wereld die in Amerika wonen, delen en vieren.

Geïnspireerd door echte verhalen van immigranten uit de hele wereld die hun Amerikaanse droom nastreven, zal het langverwachte tweede seizoen van 'Little America' optredens bevatten van Phylicia Rashad, Alan S. Kim, Ki Hong Lee en meer.



Naast Eisenberg en Heder zijn ook Kumail Nanjiani, Emily V. Gordon, Alan Yang, Natalie Sandy, Joshuah Bearman van Epic Magazine, Joshua Davis en Arthur Spector uitvoerend producent. De serie wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers