Apple TV+ lanceert vrijdag nieuwe serie 'The Changeling'

donderdag 7 september 2023
Foto: © Apple TV+ 2023

Op Apple TV+ start vrijdag 'The Changeling', een achtdelig drama met in de hoofdrol LaKeith Stanfield, genomineerd voor een Academy Award. 'The Changeling' maakt zijn wereldwijde debuut met de eerste drie afleveringen op vrijdag 8 september 2023 op Apple TV+, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering tot en met 13 oktober.

'The Changeling' is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller met dezelfde naam van Victor LaValle, een heus sprookje voor volwassenen. Een horrorverhaal, een fabel over ouderschap en een gevaarlijke odyssee door een New York City waarvan je niet wist dat het bestond. Naast LaKeith Stanfield spelen Clark Backo, Adina Porter, Samuel T. Herring, Alexis Louder, Jared Abrahamson en speciale gastrol Malcolm Barrett mee in de serie.


'The Changeling' is geschreven en bewerkt door showrunner en uitvoerend producent Kelly Marcel en de regie van de eerste aflevering was in handen van Melina Matsoukas.

De serie wordt geproduceerd door Apple Studios en Annapurna. Vanaf vrijdag 8 september zie je de eerste drie afleveringen op Apple TV+.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers