Apple TV+ lanceert vrijdag nieuwste serie 'Roar'

donderdag 14 april 2022
© Apple Inc. 2020

Apple TV+ lanceert vrijdag wereldwijd alle acht afleveringen van de nieuwe serie 'Roar', gebaseerd op een boek met korte verhalen van Cecelia Ahern.

'Roar' heeft een beuse sterrencast, waaronder Academy, Emmy en Golden Globe Award winnaar Nicole Kidman ('Being the Ricardos'), die ook uitvoerend produceert; Emmy, Grammy en Tony Award winnaar Cynthia Erivo; zesvoudig Emmy Award-genomineerde Issa Rae; Emmy Award-winnaar Merritt Wever; SAG Award-genomineerde Alison Brie; drievoudig Emmy Award-genomineerde Betty Gilpin; en Meera Syal, Fivel Stewart en Kara Hayward.


'Roar' biedt een inzichtelijk, aangrijpend en soms hilarisch portret van wat het betekent om vandaag de dag vrouw te zijn. Met een unieke mix van magisch realisme, vertrouwde huiselijke en professionele scenario's en futuristische werelden, weerspiegelen deze acht verhalen de dilemma's van gewone vrouwen op toegankelijke maar verrassende manieren. Hoe ze uit hun respectievelijke reizen tevoorschijn komen, spreekt tot de veerkracht die in henzelf en bij alle vrouwen bestaat.


'Roar', vanaf vrijdag 15 april beschikbaar op Apple TV+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers