Apple TV+ lanceert vrijdag nieuwste serie 'Roar'

donderdag 14 april 2022
© Apple Inc. 2020

Apple TV+ lanceert vrijdag wereldwijd alle acht afleveringen van de nieuwe serie 'Roar', gebaseerd op een boek met korte verhalen van Cecelia Ahern.

'Roar' heeft een beuse sterrencast, waaronder Academy, Emmy en Golden Globe Award winnaar Nicole Kidman ('Being the Ricardos'), die ook uitvoerend produceert; Emmy, Grammy en Tony Award winnaar Cynthia Erivo; zesvoudig Emmy Award-genomineerde Issa Rae; Emmy Award-winnaar Merritt Wever; SAG Award-genomineerde Alison Brie; drievoudig Emmy Award-genomineerde Betty Gilpin; en Meera Syal, Fivel Stewart en Kara Hayward.


'Roar' biedt een inzichtelijk, aangrijpend en soms hilarisch portret van wat het betekent om vandaag de dag vrouw te zijn. Met een unieke mix van magisch realisme, vertrouwde huiselijke en professionele scenario's en futuristische werelden, weerspiegelen deze acht verhalen de dilemma's van gewone vrouwen op toegankelijke maar verrassende manieren. Hoe ze uit hun respectievelijke reizen tevoorschijn komen, spreekt tot de veerkracht die in henzelf en bij alle vrouwen bestaat.


'Roar', vanaf vrijdag 15 april beschikbaar op Apple TV+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers