Apple TV+ lanceert vrijdag seizoen twee van 'Teheran'

donderdag 5 mei 2022
Foto: © Apple TV+ 2022

Apple TV+ lanceert vrijdag het tweede seizoen van de met een International Emmy Award bekroonde wereldwijde spionagethriller 'Teheran'. Het tweede seizoen zal zijn wereldwijde debuut maken met de eerste twee afleveringen, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering.

Seizoen twee van 'Teheran' volgt Tamar (Niv Sultan), een Mossad-hacker-agent die Teheran infiltreert onder een valse identiteit om de nucleaire reactor van Iran te helpen vernietigen. Maar als haar missie mislukt, moet Tamar een operatie plannen waardoor iedereen die haar dierbaar is in gevaar komt. Tweevoudig Emmy Award-winnaar en Academy Award-genomineerde Glenn Close voegt zich bij seizoen twee, en Shaun Toub, Shervin Alenabi, Arash Marandi en Shila Ommi keren ook terug.De serie is gemaakt door Moshe Zonder, Dana Eden en Maor Kohn en geregisseerd door Daniel Syrkin. Omri Shenhar is samen met Zonder de schrijver. Syrkin en Shenhar zijn ook co-creators. De uitvoerende producenten zijn Dana Eden en Shula Spiegel voor Donna en Shula Productions, Alon Aranya voor Paper Plane Productions, Julien Leroux voor Paper Entertainment, Peter Emerson voor Cineflix Studios, Eldad Koblenz voor Kan 11 en Moshe Zonder, Omri Shenhar, Daniel Syrkin en Dari Shai Slutzky. 'Teheran' wordt internationaal gedistribueerd door Cineflix Rights.

Het volledige eerste seizoen van 'Teheran' wordt ook nog gestreamd op Apple TV+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers