Apple TV+ zendt vanaf vrijdag de nieuwe serie 'Lisey's Story' uit

donderdag 3 juni 2021

Apple TV+ lanceert vrijdag de langverwachte serie 'Lisey's Story', gebaseerd op de bestseller, en aangepast en geschreven door auteur Stephen King, uit. Met in de hoofdrollen Academy Award-winnaar Julianne Moore en Academy Award-genomineerde Clive Owen.

De Apple Original-serie telt acht afleveringen en gaat van start met de eerste twee afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen elke vrijdag.


'Lisey's Story' is een diep persoonlijke, intrigerende thriller die Lisey Landon (gespeeld door Moore) twee jaar na de dood van haar man, de beroemde romanschrijver Scott Landon (gespeeld door Owen), volgt. Door een reeks verontrustende gebeurtenissen krijgt Lisey te maken met herinneringen aan haar huwelijk met Scott die ze heel bewust uit haar hoofd heeft gezet. Joan Allen, Jennifer Jason Leigh, Dane DeHaan, Ron Cephas Jones en Sung Kang spelen ook naast Moore en Owen.

'Lisey's Story is geregisseerd door Pablo Larraín en gecreëerd door JJ Abrams' Bad Robot Productions en Warner Bros. Television. Elke aflevering van de serie werd persoonlijk geschreven door Stephen King. King, Moore en Larraín produceren, samen met Abrams en uitvoerende producenten, Ben Stephenson en Juan de Dios Larraín.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers