'Bad Skin Clinic' is terug op TLC

woensdag 23 november 2022
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2022

De 'Bad Skin Clinic' keert terug met de toegewijde dermatoloog Dr. Emma Craythorne aan het roer. Zoals altijd zet zij zich in om de ondraaglijkste aandoeningen draaglijk te maken en het onbehandelbare te behandelen.

Vanuit haar kliniek in het centrum van Londen pakt dr. Emma extreme huidaandoeningen aan en helpt ze wanhopige patiënten uit heel Groot-Brittannië die nergens meer heen kunnen. Van levensgrote lipomen tot een knobbel van wel 10 kilogram, Dr. Emma komt de meest extreme omstandigheden tegen. Met behulp van geavanceerde technologie en haar beproefde methoden van drukken, knijpen en snijden helpt ze mensen hun leven terug te krijgen.


Zoals bijvoorbeeld bij Chris die in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen langskomt en de wanhoop nabij is. Hij kampt met een extreme uitslag die bekend staat als de meest jeukende aandoening die de mens kent. Het leven dat hij leidt – en vooral lijdt! – zou hij zelfs zijn ergste vijand niet toewensen. Kan Dr. Emma hem van zijn onuitstaanbare jeuk afhelpen? En kan ze Sarah helpen die al heel lang met een rode bolneus leeft? Na twintig jaar is er nog steeds geen adequate diagnose voor haar aandoening gesteld. Weet Dr. Emma wel wat het is en hoe ze het moet behandelen? En weet ze een antwoord op de mysterieuze knobbel op het voorhoofd van jonge moeder Lauren, die plotseling groeide na de bevalling? Al deze mensen lijden erg onder hun aandoeningen en zouden graag hun leven terugkrijgen. Dr. Emma is hiervoor hun laatste hoop.

'Bad Skin Clinic', vanaf donderdag 24 november om 21.30 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers