Bear Grylls is terug met nieuw seizoen 'Running Wild with Bear Grylls: The Challenge' op National Geographic

vrijdag 12 augustus 2022
Foto: © National Geographic 2022

Dit seizoen is het de beurt aan supersterren Natalie Portman, Simu Liu, Ashton Kutcher, Florence Pugh, Anthony Anderson en Rob Riggle om nieuwe intense overlevingsuitdagingen aan te gaan.

Survivalfavoriet Bear Grylls is terug met nieuwe gewaagde en spannende afleveringen van de hitserie 'Running Wild with Bear Grylls'. Dit seizoen gooit hij het over een andere boeg met de introductie van 'Running Wild with Bear Grylls: The Challenge'. Bear tilt zijn toch al gewaagde avonturen naar een nog hoger niveau door beroemde gasten essentiële overlevingsvaardigheden bij te brengen die ze zullen moeten beheersen en waarbij ze vervolgens moeten bewijzen dat ze die kunnen gebruiken in een stressvolle situatie. Dit seizoen worden de gasten fysiek en mentaal op de proef gesteld, zo nemen ze een frisse duik in een bevroren meer in de Canadese Rockies of zoeken ze voedsel in de droogte van de woestijn van het Grote Bekken.


'Running Wild with Bear Grylls: The Challenge' gaat zaterdag 13 augustus om 20.00 uur in première op National Geographic met als eerste gast The Mighty Thor Natalie Portman ('Thor: Love and Thunder'). Na de première zullen wekelijkse afleveringen te zien zijn met collega Marvel superheld Simu Liu ('Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'), acteur Ashton Kutcher ('Two and a Half Men'), Oscar ®-genomineerde voor 'Little Women' Florence Pugh ('Black Widow'), acteur Anthony Anderson ('black-ish'), en acteur en komiek Rob Riggle ('Holey Moley'). Alle afleveringen van het nieuwste seizoen kunnen ook vanaf 10 augustus exclusief op Disney+ worden gestreamd.

'Running Wild with Bear Grylls: The Challenge', vanaf zaterdag 13 augustus om 20.00 uur op National Geographic.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers