'Ben 10 tegen het Universum: De Film' gaat de wereld rond op zaterdag 10 oktober

maandag 7 september 2020
Foto: Cartoon Network - © Day One MPM 2020

Cartoon Network's 'Ben 10' neemt het hele universum over (letterlijk) met de wereldpremičre van 'Ben 10 tegen het Universum: De Film' op zaterdag 10 oktober.

De tv-film is beschikbaar voor fans van over de hele wereld. De film wordt in Nederland uitgezonden om 10.50 uur op Cartoon Network.


De tv-film vol actie vertelt het verhaal over een vijand uit Ben zijn verleden die nu terugkeert om dubbel zoveel schade aan te richten aan Team Tennyson en de aarde. Ben moet noodgedwongen de ruimte in om de wereld te redden. Ondertussen werken Gwen en Opa Max, in de afwezigheid van Ben, samen om de wereld te beschermen. Wanneer Ben in de war is gebracht door de slechterik in de ruimte, moet onze held een manier bedenken om terug te keren naar de aarde om deze te redden!

Het vierde seizoen van 'Ben 10' start op zaterdag 3 oktober en wordt afgetrapt met een half uur durende special die fans meeneemt op een reis naar Tokio.

'Ben 10' is dit jaar al door 2,7 miljoen kinderen bekeken op Cartoon Network en Boomerang. De serie is geproduceerd door Cartoon Network Studios in samenspraak met Man of Action Entertainment ('Big Hero 6', 'Generator Rex'). Uitvoerend producent was John Fang ('Mixels', 'Genera tor Rex').

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers