'Buddy vs. Christmas' nieuw te zien op TLC

zaterdag 12 december 2020

Als er iemand is die van uitdagingen houdt, dan is het wel Buddy Valastro. De Cake Boss bouwde een succesvol taartenimperium op waarbij hij de ene moeilijke opdracht na de andere creatieve uitdaging aanging.

Ook de onderlinge strijd met concurrenten ging hij niet uit de weg. Zo duelleerde hij met zijn aartsrivaal Duff Goldmann in de serie Buddy vs. Duff om wie de beste taarten en desserts kon maken. Maar nu gaat Buddy nog een stapje verder en neemt hij het op tegen kunstenaars in een hele andere tak van sport.


Artiesten uit andere disciplines maken de mooiste creaties rond het thema kerst en Buddy zet daar een spectaculaire taartversie tegenover. Het is cake versus mixed media art, oftewel de kunsten tegen de keuken. Kan Buddy genoeg creativiteit stoppen in zijn taarten om deze toppers te verslaan?

'Buddy vs. Christmas', vanaf zondag 13 december om 19.00 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://www.tlc.be/
TLCnl
tlcnl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers