Comeback voor 'The Fresh Prince of Bel-Air'

woensdag 12 augustus 2020

'The Fresh Prince of Bel-Air' keert terug op televisie. Will Smith, die de hoofdrol speelde in de originele serie, treedt op als uitvoerend producent, maar dat is niet de enige verandering.

Zo laten de makers weten dat de fans deze keer geen klassieke sitcom mogen verwachten, maar eerder een dramareeks. Regisseur Morgan Cooper baseert zich op de viral video die vorig jaar te zien was en die toont hoe het oorspronkelijke verhaal een drama had kunnen zijn.

Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de comeback. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet welke zender de nieuwe afleveringen zal uitzenden. Momenteel bezit HBO Max de uitzendrechten van 'The Fresh Prince of Bel-Air', dus is het mogelijk dat zij de reeks zullen uitzenden. Hetzelfde kan gezegd worden van Peacock. Dat is de streamingsdienst van NBC, de zender waarop 'The Fresh Prince of Bel-Air' oorspronkelijk te zien was.

Bron: AD


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers