Corona duikt op in 'Grey's Anatomy'

woensdag 22 juli 2020

De makers van 'Grey's Anatomy' laten weten dat corona een thema wordt in het nieuwe seizoen van de populaire Amerikaanse ziekenhuisserie. Dat meldt AD.

Net zoals elk jaar praten de makers van 'Grey's Anatomy' ook dit jaar met echte dokters om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Het spreekt voor zich dat de coronacrisis gespreksonderwerp nummer één was en daarom krijgt de epidemie een plaats in het verhaal. Volgens Krista Vernoff, uitvoerend producente van de serie, is het praktisch onmogelijk voor een serie als 'Grey's Anatomy' om het coronavirus zomaar te laten passeren.

Op dit moment zijn de schrijvers dus volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, het zeventiende al. Wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten, is nog niet bekend.

Bron: AD


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers