'Daisy Jones & The Six' in première op Prime Video

donderdag 2 maart 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2023

'Daisy Jones & The Six', gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid, is een muzikale dramaserie over de opkomst en het verval van een beroemde rockband.

In 1977 stonden Daisy Jones & The Six aan de top van de wereld. Met twee charismatische zangeressen aan het hoofd - Daisy Jones (Riley Keough) en Billy Dunne (Sam Claflin) - is de band opgeklommen van anonimiteit naar wereldfaam. En vervolgens, na een uitverkochte show in Chicago's Soldier Field, stopten ze ermee. Nu, tientallen jaren later, stemmen de bandleden er eindelijk mee in om de waarheid te onthullen. Dit is het verhaal van hoe een iconische band implodeerde op zijn hoogtepunt.In de serie spelen Riley Keough als Daisy Jones, Sam Claflin als Billy Dunne, Camila Morrone als Camila Dunne, Will Harrison als Graham Dunne, Suki Waterhouse als Karen Sirko, Josh Whitehouse als Eddie Roundtree, Sebastian Chacon als Warren Rojas, Nabiyah Be als Simone Jackson en Tom Wright als Teddy Price, met een speciaal gastoptreden van Timothy Olyphant als Rod Reyes.

'Daisy Jones & The Six', vanaf vrijdag 3 maart op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers