Dan gaat het derde seizoen van 'The Kardashians' in première op Disney+

zaterdag 15 april 2023

Disney+ heeft een teaser onthuld voor het derde seizoen van 'The Kardashians'. Het nieuwe seizoen van de populaire originele serie gaat op 25 mei in première op de service. Ontdek iedere donderdag een nieuwe aflevering!

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie nodigen de kijkers opnieuw uit in hun leven terwijl ze het moederschap, het co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band zal op de proef worden gesteld en er zullen spanningen ontstaan, maar als familie zullen ze samen de storm doorstaan.


Fulwell 73-partner Ben Winston, Emma Conway en Elizabeth Jones zijn executive producers. Danielle King is showrunner en uitvoerend producent.


 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers