De 'Tiger King' madness continues... op Netflix

zaterdag 4 december 2021

Netflix lanceert op 10 december de driedelige documentaire 'Tiger King: The Doc Antle Story', over één van de opmerkelijkste figuren uit de 'Tiger King'-reeks. De makers schijnen het licht op de façade van de excentrieke eigenaar van grote katachtigen, Doc Antle.

Eindelijk komt de schokkende waarheid naar buiten over zijn jarenlange machtsmisbruik.Over 'Tiger King: The Doc Antle Story'
De carrière van 'Tiger King's Doc Antle' heeft altijd in het teken gestaan van theatraal amusement en dat heeft hem een hele reeks bewonderaars opgeleverd. Maar onder de excentrieke, dierenminnende façade schuilt een roofdier dat veel gevaarlijker is dan zijn geliefde katachtigen en een man die duisterder is dan al zijn 'Tiger King'-tegenhangers. In 'Tiger King: The Doc Antle Story' wordt in drie afleveringen de waarheid ontrafelt over één van Amerika’s beruchtste figuren. Aan het woord komen verschillende getuigen die hem, met hun verontrustende verhalen over misbruik en intimidatie, aan de top van de voedselketen plaatsen.

'Tiger King: The Doc Antle Story', vanaf 10 december exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers