'Death to 2020'...over het jaar dat je echt niet wilt herinneren

maandag 21 december 2020

Netflix lanceerde de trailer van de Netflix Original comedy special 'Death to 2020', van de makers van Black Mirror over het jaar dat we het liefst zo snel mogelijk willen vergeten.

2020: Een jaar zo [voeg hier een woord naar keuze in] dat zelfs de makers van 'Black Mirror' dit niet konden verzinnen... Maar dat betekent niet dat ze er niets aan toe te voegen hebben. 'Death to 2020' is een comedy special over het vreselijke jaar dat was - en misschien nog steeds is. In deze documentaire-achtige special worden de verhalen van 2020 verteld door 's werelds meest (fictieve) gerenommeerde stemmen in combinatie met archiefbeelden van de afgelopen 12 maanden.



De cast bestaat onder meer uit Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Lisa Kudrow, Diane Morgan, Leslie Jones, Cristin Milioti, Joe Keery en Laurence Fishburne. 'Death to 2020' is een verfrissende komedie die je nooit zult vergeten, over het jaar dat je eigenlijk echt, echt niet wilt herinneren.

'Death to 2020' is gemaakt door Charlie Brooker en Annabel Jones, die tevens verbonden zijn als uitvoerende producenten. Het comedy event is geproduceerd door Alison Marlow. Al Campbell en Alice Mathias hebben deze special geregisseerd en Brooker heeft de special samen geschreven met Tom Baker, Kemah Bob, Ken Bordell, Munya Chawawa, Constance Cheng, Alan Connor, Erika Ehler, Charlie George, Eli Goldstone, Mollie Goodfellow, Jason Hazeley, Angelo Irving, Kae Kurd, Ali Marlow, Thanyia Moore, Joel Morris en Michael Odewale.

'Death to 2020' is vanaf zondag 27 december exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers