Derde seizoen van 'Tom Clancy's Jack Ryan' op Prime Video

dinsdag 20 december 2022

In het derde seizoen van de actie-thrillerserie werkt Jack Ryan als CIA-agent in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol-project, een geheim plan om het Sovjet-rijk te herstellen, weer tot leven wordt gewekt, meer dan 50 jaar nadat men dacht dat het was stopgezet.

Jack begint aan een missie om de informatie te bevestigen, maar het loopt al snel mis en hij wordt ten onrechte betrokken bij een groter complot. Jack wordt beschuldigd van verraad en er is een aanhoudingsbevel voor hem uitgevaardigd. Hij wordt gedwongen zijn eigen regering te ontvluchten wanneer hij de schurkenstaten wil ontmaskeren voordat het te laat is. Hij doorkruist Europa en wordt opgejaagd door zowel voormalige bondgenoten als nieuwe vijanden. Jack racet tegen de klok om de aaneenschakeling van destabiliserende conflicten te stoppen die tot een wereldwijde catastrofe leiden.In de serie speelt John Krasinski de titelrol en Wendell Pierce en Michael Kelly vertolken opnieuw hun rol als respectievelijk CIA-officier James Greer en voormalig CIA-officier Mike November. Nina Hoss als de Tsjechische president Alena Kovac en Betty Gabriel als CIA Station Chief in Rome Elizabeth Wright voegen zich dit seizoen bij de cast.

'Tom Clancy's Jack Ryan', vanaf woensdag 21 december op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers