Deze titels zijn in april te zien op Prime Video

maandag 1 april 2024

Is hij gek, een idioot of zit er toch iets in? In 2017 verkochten Didi Taihuttu, zijn vrouw Romaine en hun drie jonge dochters Joli, Juna en Jessa al hun bezittingen en stoppen het geld in Bitcoins.

ALL-IN: BITCOIN FAMILY
5 APRIL


FALLOUT
11 APRIL

'Fallout' is gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden. De serie gaat over de verdeeldheid tussen hen die iets bezitten en zij die niets hebben, in een wereld waar er bijna niets meer is. 200 jaar na de apocalyps keren de vriendelijke bewoners van de luxe schuilkelders gedwongen terug naar het door straling verwoeste landschap dat hun voorouders achterlieten. Ze zijn verbijsterd wanneer ze een ongelofelijk complexe, verrassend eigenaardige en zeer gewelddadige wereld ontdekken.

Ella Purnell speelt Lucy, een optimistische Vault-bewoner met een Amerikaanse can-do mentaliteit. Haar empathische en idealistische aard wordt op de proef gesteld wanneer ze de nucleaire schuilkelder moet verlaten om haar vader te redden. Aaron Moten speelt Maximus, een jonge soldaat die zichzelf opgewerkt heeft tot schildknaap in de militaristische factie Brotherhood of Steel. Hij doet alles om het doel van de Brotherhood, orde en gezag in de wereld bewaken, te bereiken. Walton Goggins speelt de Ghoul, een achterbakse bounty hunter die een 200-jarige geschiedenis van de post-nucleaire wereld met zich meedraagt.

PUPPY LOVE
18 APRIL

Na een rampzalige eerste date beloven Nicole en Max elkaars nummer kwijt te raken totdat hun honden een liefdesmatch vinden. Nicole en Max, die op hilarische wijze niet bij elkaar passen, worden gedwongen om verantwoordelijke co-ouders te worden, maar vinden uiteindelijk zelf de liefde.

VERDER OP PRIME VIDEO DEZE MAAND

BASED ON A TRUE STORY - 1 APRIL
MÚSICA - 4 APRIL
HOW TO DATE BILLIE WALSH - 5 APRIL
REPRESAILLES  - 10 APRIL
FROID VENGEANCE - 10 APRIL
FREELANCE - 13 APRIL
PAST LIVES - 20 APRIL
DE STUDIO’S S1 -  24 APRIL
COMEDY CLASS S1 - 26 APRIL

Persbericht BAAS Antwerpen/PRIME VIDEO
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers