Disney+ komt met nieuwe serie 'Wedding Season'

vrijdag 5 augustus 2022
Foto: Disney+ - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Disney+ heeft aangekondigd dat de eerste UK Original-serie, de romcom-actiethriller 'Wedding Season', exclusief in première gaat op de streamingdienst op Disney+ Day op donderdag 8 september.

De aankondiging ging gepaard met de onthulling van de eerste beelden van de gloednieuwe serie, die wereldwijd in première gaat op Disney+, Star+ in Latijns-Amerika en Hulu in de VS.


De serie vertelt het verhaal van Katie en Stefan die voor elkaar vallen op een bruiloft en een affaire beginnen, ondanks dat Katie al een verloofde heeft. Twee maanden later, op Katie's bruiloft, worden haar nieuwe echtgenoot en zijn hele familie vermoord. De politie denkt dat Stefan het heeft gedaan. Stefan denkt dat Katie het heeft gedaan. En niemand weet zeker wat de waarheid is...

De serie zit boordevol actie doorheen het VK en de VS terwijl Katie en Stefan op de vlucht slaan, waarbij ze allemaal proberen hun onschuld te bewijzen.

'Wedding Season' heeft als cast onder meer Rosa Salazar en Gavin Drea, met Jade Harrison, Jamie Michie, Callie Cooke, Bhav Joshi, Ioanna Kimbrook en Omar Baroud.

De serie is geschreven door aanstormend scenarioschrijftalent Oliver Lyttelton ('Cheaters') en geregisseerd door George Kane ('Crashing'). Geproduceerd door Dancing Ledge Productions ('The Responder', 'The Salisbury Poisonings', 'New Pope') Executive Producers Chris Carey, Laurence Bowen en Toby Bruce; en Jax Media ('Russian Doll', 'Emily in Paris') Executive Producers Brooke Posch, Lilly Burns en Tony Hernandez, met Johanna Devereaux van Disney+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers