Disney+ kondigt startdatum derde en laatste seizoen 'Love, Victor' aan

vrijdag 29 april 2022
Foto: Disney+ - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Creekwood is terug voor een laatste semester met 'Love, Victor' seizoen drie! Disney+ heeft de eerste beelden van de originele serie vrijgegeven en aangekondigd dat het laatste seizoen op 15 juni in premičre gaat, met alle acht afleveringen van de fan-favoriete show meteen beschikbaar om te streamen.

Dit seizoen gaat Victor op een reis van zelfontdekking - om niet alleen te beslissen met wie hij wil zijn, maar meer in het algemeen, wie hij wil zijn. Met hun plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.


Terugkerende sterren zijn Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

De oorspronkelijke schrijvers van de film, Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, zijn de uitvoerende producenten naast Brian Tanen, Rick Wiener, Kenny Schwartz, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian en Adam Londy. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers