Disney+ toont de officiële trailer voor 'Zombies 3'

zaterdag 25 juni 2022

Disney+ stelt de officiële trailer voor van de originele film 'Zombies 3'. Het derde deel van de muzikale hitserie gaat op 15 juli in première op de streamingdienst.

Een speciale 'Lost Song'-versie van de film verschijnt op 30 oktober op Disney Channel.


In 'Zombies 3' zien we Milo Manheim als zombie Zed en Meg Donnelly als cheerleader Addison, die aan hun laatste jaar beginnen op Seabrook High, in de stad die een veilige thuis is geworden voor monsters én mensen. Zed hoopt op een sportbeurs waarmee hij de eerste zombie zal zijn die naar de universiteit gaat. Addison bereidt zich voor op de allereerste internationale Cheer-Off van Seabrook. Maar dan landen er plots buitenaardse wezens in Seabrook … die niet per se op zoek zijn naar nieuwe vrienden. In de film speelt Chandler Kinney mee als Willa, Ariel Martin als Wynter, Pearce Joza als Wyatt, Carla Jeffery als Bree, Trevor Tordjman als Bucky, Kylee Russell als Eliza, Terry Hu als A-spen, Matt Cornett als A-lan, Kyra Tantao als A-li, James Godfrey als Bonzo en Kingston Foster als Zoey. RuPaul Charles maakt ook deel uit van de cast als de stem van 'The Mothership'.

'Zombies 3' is een Disney+ Original film van Disney Branded Television, geregisseerd door Paul Hoen, naar een scenario van David Light en Joseph Raso. Hoen, Light, Raso en Suzanne Farwell zijn de executive producers.


 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers