'Dispatches From Elsewhere' vrijdag beschikbaar op Amazon Prime Video

donderdag 7 mei 2020

De tien uur durende anthologieserie gaat over vier gewone mensen die het gevoel hebben dat er iets mist in hun leven, maar daar niet helemaal de vinger op kunnen leggen.

Het gevarieerde viertal wordt bij toeval - of misschien is het wel zo bedacht - bij elkaar gebracht door een puzzel in het alledaagse leven. Als ze de mysterieuze 'Dispatches From Elsewhere' uitdagingen beginnen te accepteren, komen ze erachter dat het mysterie misschien wel dieper reikt dan dat ze zich hadden voorgesteld, en worden hun ogen geopend voor een wereld vol mogelijkheden en magie.


'Dispatches From Elsewhere' met Jason Segel ('How I met Your Mother', 'Forgetting Sarah Marshall') en Academy en Emmy Award-winnaar Sally Field ('Maniac', 'Lincoln'), Academy Award-nominee Richard E. Grant ('Can You Ever Forgive Me?'), multi-Grammy Award-winnaar André Benjamin ('American Crime') en Eve Lindley ('Mr. Robot').


'Dispatches From Elsewhere', vanaf vrijdag 8 mei op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers