Dit zie je in september op streamingdienst Hayu

zaterdag 2 september 2023
Foto: © Hayu/Media Tornado 2023

'The Real Housewives of Salt Lake City' duikt in de exclusieve sociale kring van zes succesvolle vrouwen, die hun eigen paradijs hebben gecreëerd vol luxe huizen, winkeluitjes en bedrijven met een waarde van meerdere miljoenen dollars.

'The Real Housewives of Salt Lake City'
Seizoen 4, vanaf woensdag 6 september


De serie volgt de elitaire en onconventionele levens van Lisa Barlow, Monica Garcia, Heather Gay, Angie Katsanevas, Meredith Marks en Whitney Rose terwijl ze zich bewegen in een maatschappij die wordt gevoed door religie, schoonheid, rijkdom en perfectie.

'Southern Charm'
Seizoen 9, vanaf vrijdag 15 september

De bekende charmers Venita Aspen, Leva Bonaparte, Craig Conover, Olivia Flowers, Taylor Ann Green, Austen Kroll, Madison LeCroy en Shep Rose keren terug voor seizoen negen van Southern Charm. Nieuw in de serie en klaar om romantiek na te jagen zijn Rod Razavi en Jarrett 'JT' Thomas, die niet bang zijn om het op te nemen tegen de dreigende exen van bepaalde dames. Rodrigo Reyes, een oude vriend van de charmers, doet mee aan de capriolen.

Patricia Altschul, de Grand Dame van Charleston, is terug om het hof te houden over de groep met zoon Whitney Sudler-Smith, die enigszins ontheven is van zijn butlerplichten. Er worden nieuwe relaties gesmeed naast nieuwe wrokgevoelens, maar oude gewoontes zijn moeilijk te overwinnen als deze zuidelijke socialites worstelen met schokkende beschuldigingen die de onbreekbaar geachte banden scheurtjes laten vertonen.

'Botched'
Seizoen 8, nieuwe afleveringen elke vrijdag

De wereldberoemde artsen Terry Dubrow en Paul Nassif zijn terug in de OK voor seizoen acht van de hitserie 'Botched'. Het ultieme doktersduo keert terug om een aantal van de meest complexe gevallen tot nu toe aan te pakken, terwijl ze de lachers op hun hand houden met hun geliefde bromance en gekheid.

In een fris, nieuw kantoor geven de dokters een consult aan een reeks hoopvolle patiënten die catastrofale trauma’s hebben opgelopen als gevolg van fout gelopen operaties, geboorteafwijkingen en afschuwelijke ongelukken.

Persbericht Media Tornado/Hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers